top of page

Vélemények rólunk

Sülysáp Fogászat

BAHDental Családi Fogászat

Kedvenc funkció a PCB-n belül? Igazán minden. Nehéz rá válaszolni, mert komplexen mi mindent használunk. Ha valamelyik funkció nem lenne, hiányozna.

Az értesítés a fogászati kezelésekre a páciensek felé, elengedhetetlen hasznos.

Kedvenc funkció? Üdvözletet küldünk születésnapra,vagy névnapra.

Annak kifejezetten örülnek, hogy gondolunk rájuk. De ugye ebben a program segít, kinek lenne ideje ezt követni.

Dr. Imre György

8 éve használom a PCB páciens nyilvántartó és üzenet küldő programot, teljes megelégedettséggel! Eredetileg az sms-küldő funkció és a kedvező ár/érték arány miatt választottam, de hamar megkedveltem egyéb tulajdonságait is. Elsősorban az egyszerű, egyértelmű kezelhetőségét emelném ki, amit a minden napi munkában nagyon fontosnak tartok!

A PCB egy olyan szoftver, ami úgy újul meg folyamatosan, hogy nem veszti el eredeti erényeit! Szintén  külön köszönet és hála pedig a cégvezetőnek, Mitró Istvánnak, aki mindig meg tudta válaszolni a felmerülő kérdéseimet, illetve hatékonyan kezelte az esetleges problémákat is távszerviz program segítségével!

2017 óta használjuk a PCB System programot. Nagyon megkönnyítette rendelőnk életét! Használjuk a betegnyilvántartást és visszarendelést, a Robot adminisztrátor pedig a digitális aláírással egyszerűen nélkülözhetetlen! Könnyen tárolhatók és visszakereshetők a páciensek beleegyező és adatkezelési nyilatkozatai. A praxis kapcsolat modul pedig olyan pluszt ad a páciensekkel való kommunikációhoz, ami véleményünk szerint ma már elengedhetetlen! Nem tudunk  egy funkciót kiemelni, mert mindegyik nagyon hasznos és praktikus. Egy nagyon jól kitalált és megvalósított rendszer amit szívből ajánlunk minden fogászatnak!

New Smile Dent fogászati rendelő

Az egész programot rendkívül hasznosnak találjuk és nagyon szeretjük, mert praktikus, egyszerű és átlátható.

Az egyik kedvenc funkciónk a sok közül a „Galéria”, ahová  fel tudjuk tölteni a páciensek kartonjába a róluk készült képeket (előtte-utána) és így bármikor könnyen vissza tudjuk keresni.

Köszönöm szépen ezt a programot, mondhatom kisimították a ráncaimat vele. A használata egyszerű még a magamfajta technikai analfabétának is.

 

Köszönöm. 

bottom of page