top of page

MEGLEPETÉS a Dental World-ön: más is fontos volt …


Eredetileg 2 innovációra helyeztük a hangsúlyt az év legrangosabb fogászati találkozóján, de kiderült, hogy partnereinket nem kevésbé foglalkoztatja két másik újdonságunk!


A Dental World 2017 kiállítására 2 új fejlesztéssel készültünk: - a digitális aláírás gyakorlati megvalósításával (PCB-Green, papírmentes fogászat) - programunk kis fogászatokra hangolt, PCB-Easy változatával. A számok alapján azonban ugyanilyen érdeklődést váltott ki két másik megoldásunk:

- a manuálisról számítógépes nyilvántartásra áttérést tervező fogászatokat leginkább a régi papírkartonok új rendszerbe történő egyszerű átmentésének módszere érdekelte;

- hasonló kíváncsiság övezte a tabletes adatfelvétel lehetőségét (pl. digitális anamnézis kérdőív kitöltése a páciens által a betegváróban). Ezzel a fejlesztéssel a közeljövőben többször fogtok találkozni!

Természetesen az igazi sláger most is a „Hogyan vezethető be a fogászati gyakorlatban a digitális aláírás?” kérdése volt. Számtalan bemutatót tartottunk és nem kevés félreértést sikerült tisztáznunk ebben a témakörben.



Köszönjük a ránk fordított időt, és köszönjük a továbbfejlesztéshez adott új ötleteket!



Kiemelt bejegyzések
Legutóbbi témák
Kövess minket
Szürés kategóriára
Archívum
  • Facebook Basic Square
bottom of page