top of page

Megújult a honlapunk - az új tartalom szétfeszítette a régi dongákat!


A Holdvirág árokban jártunk újraépíteni csapatunk sajgó fizikumát, fényesebbre csiszolni elménket és fokozni elszántságunkat az előttünk álló feladatokhoz.

Miután majdnem sikerült szétroppantanom a barlang évmilliós boltozatát, úgy határoztunk, hogy ezt az energiát akár hasznosabb célokra is fordíthatjuk: használjuk ki a nyári lazaságot, s végre tegyünk rendet honlapunk tájékán!

3 fő célt tűztünk ki a régóta halogatott átalakításhoz:

1.: Tegyük egyértelművé fő fejlesztési irányainkat, kulcstermékeinket és emeljük ki, mik azok a tényezők, amik megkülönböztetnek minket a többi piaci szereplőtől (PCB_Easy az egyszerűségével, PCB_Green a digitális és elektronikus aláírás bevezetésével)


2.: Az eddiginél sokkal határozottabban fókuszáljunk elsődleges célközönségünkre (kis fogászatok) és ez jelenjen meg a lapok kinézetében, szöveges tartalmában, a képek gyakorlatiasságában is


3.: Csak a lényeget mutassuk! Ne menjünk bele, hogy az áttekinthetetlen információ tömeg elvonja a figyelmet a néhány igazán fontos gyakorlati haszonról – sokkal többet ér a közvetlen KAPCSOLAT felvétel.

Túl vagyunk az első fázison, az új honlapot felszabadítottuk, az eredményt láthatjátok.

Megköszönjük, ha hozzászólásaitokkal segítitek a második, hangolási fázis előrehaladását!

Kiemelt bejegyzések
Legutóbbi témák
Kövess minket
Szürés kategóriára
Archívum
  • Facebook Basic Square
bottom of page