Megújult a honlapunk - az új tartalom szétfeszítette a régi dongákat!

July 18, 2017

 

A Holdvirág árokban jártunk újraépíteni csapatunk sajgó fizikumát, fényesebbre csiszolni elménket és fokozni elszántságunkat az előttünk álló feladatokhoz.

Miután majdnem sikerült szétroppantanom a barlang évmilliós boltozatát, úgy határoztunk, hogy ezt az energiát akár hasznosabb célokra is fordíthatjuk: használjuk ki a nyári lazaságot, s végre tegyünk rendet honlapunk tájékán!

 

3 fő célt tűztünk ki a régóta halogatott átalakításhoz:

 

1.: Tegyük egyértelművé fő fejlesztési irányainkat, kulcstermékeinket és emeljük ki, mik azok a tényezők, amik megkülönböztetnek minket a többi piaci szereplőtől (PCB_Easy az egyszerűségével, PCB_Green a digitális és elektronikus aláírás bevezetésével)

 

2.: Az eddiginél sokkal határozottabban fókuszáljunk elsődleges célközönségünkre (kis fogászatok) és ez jelenjen meg a lapok kinézetében, szöveges tartalmában, a képek gyakorlatiasságában is

 

3.: Csak a lényeget mutassuk! Ne menjünk bele, hogy az áttekinthetetlen információ tömeg elvonja a figyelmet a néhány igazán fontos gyakorlati haszonról – sokkal többet ér a közvetlen KAPCSOLAT felvétel.

 

Túl vagyunk az első fázison, az új honlapot felszabadítottuk, az eredményt láthatjátok.

 

Megköszönjük, ha hozzászólásaitokkal segítitek a második, hangolási fázis előrehaladását!

 

Please reload

Kiemelt bejegyzések

HUNGARODENT 2016: a Papírmentes fogászat felé - Digitális aláírás - ROBOT Adminisztrátor

April 24, 2016

1/10
Please reload

Legutóbbi témák
Please reload

Kövess minket
Please reload

Szürés kategóriára