October 25, 2014

A design irányba fodult és az áttörés után sorra születtek a jobbnál jobb új anyagok.

A PCB-System leggyakrabban használt felülete a „Határidőnapló”. A menüstruktúra stílusait követve erre is özönleni kezdtek az alternatívák. Nem győztük kapkodni a fejünket!

 

A helyzet k...

October 18, 2014

Az új felhasználói felület kialakításához csak elveket fogalmaztunk meg, konkrét stílushoz nem ragaszkodtunk: „legyen egyszerű de változatos, letisztult, egyértelmű, ergonomikus, gyors működésű, rugalmasan alakítható, vidám, trendi, modern.” Hát ez így együtt nem egysz...

October 18, 2014

Az ÚJ GENERÁCIÓS Automatizált Beteg-visszarendelés első szembetűnő változása a külső megjelenés. Ahogy a sztriptíztáncosnő is a kosztüm-kabát leejtésével kezdi a produkciót, mi is lebontottuk a régi karosszériát.

 

Megvallom, nekem nagyon szívemhez nőtt a PCB korábbi des...

October 18, 2014

Fél éve csak a winchesterek halk duruzsolása, ventillátorok zümmögése és a fényesre koptatott klaviatúrák kattogása szűrődik ki a szoftverműhelyből.

Be: pizza-redbull-kávé-kóla,  ki: szinte semmi, időnként befelé koncentráló, elgondolkodó tekintetek.

 

Hat hónapja gőzerőv...

October 17, 2014

Egy évvel ezelőtt még szó sem volt a Határtalan Hozzáférésről, Google-calendar szinkronizálásról, mobil-elérésről, saját Betegnyilvántartóról, vagy a "Praxis-kapcsolat" marketing modulról!

A megsárgult filmkockákat most mégis szívesen megnéztük újra!   És Te?


 

October 16, 2014

Kedves Látogatónk!

 

Útjára indítjuk blogunkat, mely bízunk benne sok új és hasznos információt fog közvetíteni az Automatizált Beteg-visszarendelés és Betegnyilvántartás fejlesztésével + használatával kapcsolatban.

 

Először itt fogjuk közzétenni és vitára bocsájtani legú...

Please reload

Kiemelt
bejegyzések

HUNGARODENT 2016: a Papírmentes fogászat felé - Digitális aláírás - ROBOT Adminisztrátor

April 24, 2016

1/10
Please reload

Legutóbbi témáink